algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
18°

La carretera d'entrada al centre urbà es tallarà al trànsit rodat des de dimarts fins al 25 de maig

L'Ajuntament prohibirà l'accés a l'alçada de la rotonda, i deixarà només un pas per a la maquinària agrícola

A partir de dimecres vinent, això és des de dia 3 de maig i fins dia 25 d'aquest mateix mes, la carretera d'entrada a sa Pobla des de Pollença romandrà tallada al trànsit rodat.

L'Ajuntament de sa Pobla aprofita les obres de la ronda nord per instal·lar un col·lector de pluvials per recollir l'aigua de pluja que discorre per un terç del poble. Per això mateix, necessiten tallar la carretera a l'alçada del cementeri per instal·lar l'esmentat col·lector de pluvials, segons confirmà ahir el regidor d'Urbanisme, Rafel Munar.

Tot i que la carretera quedarà tallada a l'alçada del cementeri, l'Ajuntament ha decidit prohibir l'accés de vehicles a la rotonda que es troba enmig de la carretera general, per evitar possibles embussos. Encara que, com informà Munar, hi deixaran passar tractors i la resta de maquinària que facin servir els pagesos de les finques properes.

Segons concretà amb anterioritat el batle de sa Pobla, Jaume Font, aquest projecte de pluvials compta amb un pressupost de 75 milions de pessetes. És previst que aquest col·lector arreplegui l'aigua de pluja dels carrers Antoni Maura i de sa Creu, en definitiva, un terç del centre urbà. El col·lector s'ubicarà sota la ronda nord, i recollirà l'aigua dels carrers esmentats per després amollar-la al torrent de Sant Miquel, segons Font.

Quan comencin les obres de la segons fase de la ronda de circumval·lació, que inclouen el tram que va des de la carretera de l'Albufera i fins a Muro, s'instal·larà un segon tram del col·lector.

L'execució d'aquesta segona fase permetrà arreplegar l'aigua que s'embassa a l'entrada de la carretera de Muro. D'entrada, l'empresa contractada per Obres Públiques ja ha començat excavant el primer tram de la ronda nord, just a la vora del cementeri.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris