algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
20°

El 66% dels ingressos d'Air Berlin a les Illes prové només de la venda de bitllets

La companyia aèria alemanya facturà 12.750 milions a través de la modalitat «seat only»

El 66 per cent dels ingressos de la companyia aèria alemanya Air Berlin a les Balears prové de la venda de bitllets seat only "modalitat que es refereix a tots aquells viatgers que només compren el passatge.

Air Berlin facturà mitjançant la venda de bitllets seat only, durant l'exercici econòmic 1.999/2000 (de maig de l'any passat a l'abril d'enguany), 12.750 milions de pessetes, la qual cosa implica el 26 per cent del total del seu volum de negoci (51.000 milions), segons informaren el conseller delegat d'Air Berlin, Joachim Hunold, i el director a l'Estat espanyol d'aquesta aerolínia, Àlvaro Middelmann.

La venda tipus seat only la posà en marxa Air Berlin fa dos anys. Hunold indicà que la introducció d'aquest tipus d'oferta comercial ha consolidat l'estratègia de la companyia germànica com a aerolínia regular. Paral·lelament, Air Berlin ha reforçat la seva relació amb els majoristes ITS (actualment el seu principal client) i Alltours.

El conseller delegat d'Air Berlin apuntà que dels tres milions de passatgers que transportaren l'any passat, quasi un milió s'enlairà i aterrà a Son Sant Joan.

En el decurs de l'hivern 1999/2000 a les Illes, Air Berlin tingué un moviment de 326.000 viatgers, un 35 per cent més que en el mateix període de l'any passat. L'aerolínia augmentà en la passada temporada baixa les seves freqüències setmanals a Mallorca, passà de 46 a 72 vols. Els dimercres i divendres utilitzà l'aeroport de Palma com a hub "centre de connexió aèria" amb Eivissa, Alacant, Almeria, Màlaga. Jerez i Faro.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris