algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
18°

Unes 1.000 persones del Migjorn, Pla i Llevant protestaran davant l'Executiu

L'Associació per a la Defensa de Mallorca demana la dimissió de Margalida Rosselló

Unes 1000 persones del Migjorn, Pla i Llevant de Mallorca arribaran avui matí a Palma per manifestar-se contra la política agrària i mediambiental desenvolupada pel Govern balear.

Ahir horabaixa, a pobles com ara Campos, Sant Llorenç, Son Servera o Artà les hores prèvies a la partida cap a Palma es varen viure amb molt d'ambient. Pels carrers i pels bars es crearen fileres de gent entre les quals el tema de conversació no era altre que la manifestació d'avui.

Aquestes mil persones partiran amb distints mitjans de transport. A les set del matí uns 65 tractors i d'altres màquines del camp de la zona de Llevant partiran des de la plaça de l'Ajuntament de Sant Llorenç.

Els que han decidit anar-hi amb els autocars partiran a les 9.45 de la plaça Nova de Son Servera, a les 10.00 de l'Ajuntament de Sant Llorenç i a la mateixa hora des de la Gran Via d'Artà, un total de set autocars aniran cap a Palma.

Els manifestants del Llevant han estat convocats, sobretot, per protestar contra el Pla d'Ordenació dels Recursos Naturals (PORN) i el futur parc natural de la derra de Llevant, però s'uniran a la manifestació organitzada per la FARB contra la política agrària del conseller d'Agricultura, Joan Mayol.

Encara que no hi ha un nombre de persones definit es preveu que dels diferents pobles del Pla parteixin uns 15 tractors.
A la zona del Migjorn on més expectatives s'han creat ha estat a Campos, des d'on uns 20 tractors i tres autocars agafaran la carretera de Llucmajor per arribar a la capital de Mallorca i unir-se a la protesta davant la seu de l'Executiu.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris