algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 13°
13°

Alorda s'acomiada de la Cooperació Municipal del CIM i hi introdueix Josep Gomila

Antoni Alorda, fins ara responsable de l'àrea de Cooperació Municipal del Consell Insular de Mallorca (CIM), va anunciar ahir la seva dimissió del càrrec per centrar-se en l'àrea de Recursos Humans de la institució mallorquina.

El conseller nacionalista del PSM va assegurar que la seva decisió de deixar la direcció de Cooperació Municipal està motivada per una «reestructuració» per «optimitzar millor» els departaments que el PSM gestiona al CIM «després que l'exconseller de Cultura, Cecili Buele, dimitís per treballar només com a diputat i que la vicepresidenta de la institució, Maria Antònia Vadell, es fes càrrec de l'àrea de Cultura».

Pel que fa al balanç dels vuit mesos de govern del PSM dins el CIM, Alorda va afirmar que «estam globalment satisfets del Pacte de Progrés del Consell de Mallorca, ja que vàrem aconseguir tenir una presència al Govern Balear i al CIM proporcional al nostre nombre de vots, que era el nostre objectiu».

Alorda es va referir també a l'actitud de la presidenta del CIM, Maria Antònia Munar (UM), davant la protecció del territori. Munar va atribuir aquesta política al seu partit. Al respecte, Alorda va considerar «natural cert lideratge» de la Presidència d'aquesta institució, personificada en Maria Antònia Munar. De tota manera, Alorda va subratllar que «no s'han de treure les coses de lloc». «Les grans mesures urbanístiques "com l'aprovació del pla territorial parcial de Mallorca, s'hauran de prendre per òrgans col·legiats com el ple o la Comissió insular d'urbanisme».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris