algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
18°

La participació de la Part Forana a la tractorada contra el Govern es preveu massiva

Uns setanta tractors i set autocars del Llevant i Migjorn de Mallorca arribaran a Palma a les 10'00 del matí

Els pagesos i propietaris del Llevant i Migjorn de Mallorca es mobilitzaran demà dissabte sense cap mania i partiran cap a Palma per manifestar-se davant el Consolat de la Mar. Un total de setanta tractors i uns set autocars de la Part Forana s'han adherit ja a la manifestació organitzada per la FARB per protestar contra la política agrària i mediambiental del Govern balear.

L'arribada està prevista per les deu del matí davant l'edifici de GESA i després faran una ruta per Palma fins arribar davant la seu de l'Executiu.

Els manifestants de la zona de Llevant tenen previst partir a las 6.00 del matí. Des de la plaça de l'Ajuntament de Sant Llorenç partiran 53 tractors i quatre autocars amb capacitat per unes 60 persones cada un. Els pagesos i propietaris del Llevant, a més de protestar per la gestió de la Conselleria d'Agricultura, aprofitaran per manifestar-se també contra la gestió dels responsables de Medi Ambient arran del pla d'ordenació dels recursos naturals (PORN) i el futur parc natural de la serra de Llevant.

El president de l'Associació per a la Defensa de Mallorca, Mariano Servera, es va mostrar molt optimista per la gran participació i ambient que s'ha creat al voltant d'aquest acte i explicà que «la gent està molt animada i fins demà se'n pot anar afegint».

Al llarg d'aquesta setmana l'Associació per a la defensa de Mallorca ha realitzat tres reunions, la primera tingué lloc dimarts a Artà, dimecres a Sant Llorenç i ahir a Son Servera. En aquests encontres hauran participat unes 1.500 persones. Els actes han servit per explicar la postura de l'Associació davant el PORN i el seu rebuig a la Llei de parcs naturals. La finalitat d'aquestes reunions va ser també convocar la gent perquè dissabte al matí s'adhereixin a la manifestació a la capital de Mallorca. Campos és el municipi de la zona del Migjorn en què més ambient i expectatives s'han creat per la manifestació de demà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris