cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
13°

Un fort dispositiu policíac vetlarà per la seguretat durant la tractorada de la FARB

La Policia de Palma tem que la manifestació «creï seriosos problemes de trànsit»

Les forces de seguretat estan preparant un ampli dispositiu per evitar que es produeixin problemes a la carreteres durant la «tractorada» d'aquest dissabte al Consolat de la Mar, organitzada per la Federació Agrícola Ramadera Balear (FARB) per protestar contra la política agrària i de medi ambient del Govern balear.

Delegació de Govern, agents de la Policia Nacional, de la Policia Local de Palma i de la Guàrdia Civil treballen perquè la manifestació alteri tan poc com sigui possible el trànsit.

Com se sap, el punt de trobada dels manifestants és davant de Gesa a les 11.00 hores. Des d'aquí es partirà cap a la presidència del Govern, al Consolat de la Mar. Seggons la FARB, «almenys un centenar de tractors, xifra que es podria doblar», acudirà a la manifestació des de diferents punts de Mallorca.

Un portaveu de la Policia Local de Palma, cos que controlarà l'itinerari urbà de la manifestació, explicà ahir que «tenint en compte que està previst que es duguin tractors, aquesta convocatòria pot crear un seriós problema de trànsit que s'haurà de regular de la millor manera possible» i «no es descarta que s'hagi de tancar el trànsit en funció de la magnitud de la manifestació». A més, el portaveu policíac assegura que «s'ha de tenir en compte que la convocatòria coincidirà amb el tradicional mercadet del dissabte, al final de les Avingudes. Això és ún problema afegit més». No obstant això, comentà que «sempre que es pugui mantenir la circulació del trànsit, es mantindrà».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris