algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
13°

Els autocars suspendran les visites a sa Calobra a partir de dilluns

El Servei discrecional de viatgers protesta, així, per la taxa dels aparcaments

Els autocars del Servei discrecional de passatgers de les Balears no realitzaran des del pròxim dia 1 de maig més excursions a sa Calobra. Així ho va fer públic ahir l'Agrupació empresarial de servei discrecional de viatgers de les Balears.

La decisió va ser adoptada ahir horabaixa, dia 27, amb caràcter d'urgència per la junta directiva de l'Agrupació empresarial del servei discrecional de viatgers de Balears (FEBT), que presideix Jaume Batle. La raó argumentada per la FEBT no és cap altra que protestar per l'anunci, realitzat per l'Ajuntament d'Escorca, d'imposar una taxa de 1.000 pessetes per vehicle per estacionar els autocars a sa Calobra.

Segons diu tenir-ne coneixement la FEBT, la mesura de l'Ajuntament d'Escorca «s'aplicarà a partir del pròxim 1 de maig». En aquest sentit, l'Agrupació empresarial del servei discrecional de viatgers de les Balears afirma que «entenem els arguments esgrimits per aquest consistori en relació amb el cost que suposa el manteniment de les infraestructures i els serveis d'aquesta zona turística, com tantes altres que hi ha en les nostres illes».

No obstant això, la FEBT també considera que «gràcies a les excursions dels autocars discrecionals, es genera durant tot l'any en la zona una activitat turística que, sense cap dubte, reporta beneficis directes i indirectes al tresor de l'esmentat ajuntament suficients com per afrontar l'esmentat cost».

En el seu moment el batle d'Escorca, Antoni Gómez, va anunciar que aplicaria una taxa per estacionar als nous aparcaments «d'entre 500 i 1.000 pessetes, tot i que hi perdríem diners i no cobriríem tot el finançament». Gómez subratllà que «només s'està estudiant».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris