algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
18°

L'oposició municipal abandonà el ple quan s'aprovava el pressupost

L'equip de govern del PP aprovà uns pressuposts de 1.500 milions de pessetes

L'oposició municipal abandonà la sala de plens de l'Ajuntament de Santa Margalida enmig del debat del pressupost del 2000 perquè l'equip de govern (PP-CPU) no accedí a contestar cap ni una de les múltiples preguntes formulades pel representants de PSOE i UM.

El regidor d'Hisenda, Miquel Roig (PP), i el d'Urbanisme i delegat de Can Picafort, Fèlix Estelrich (CPU), es posaren a discutir per veure quin dels dos havia de respondre les qüestions formulades des del franc oposat. Arran de l'enrenou, Miquel Cifre (PSOE) passà a qüestionar públicament la solidesa del pacte de govern que mantenen PP i CPU.

No obstant això, Cifre començà a descarregar un seguit de preguntes. Primer, manifestà que no entenia per què l'equip de govern havia pressupostat 60 milions de pessetes per cobrir un seguit de places de personal laboral i funcionari que «ja estan cobertes sense que s'hagin tret a concurs públic». Un fet que, per altra part, ja ha denunciat UM davant els jutjats d'Inca.

El PSOE també constatà el fet que als pressuposts «no figuri cap ingrés en concepte de venda d'aigua dels pous municipals». Els socialistes no entenen «com és que se paga el manteniment de la bomba d'evacuació d'aigües residuals quan aquesta despesa hauria de córrer a càrrec de l'empresa concessionària».

D'altra banda, el portaveu d'UM, Jaume Ribot, assegurà que «és una vergonya que s'obrin partides de 1.000 pessetes amb les quals s'evita reflectir en els pressuposts la despesa real». El grup municipal d'UM, que de fet va ser el primer a abandonar la sala de plens, s'oposà a votar uns comptes «que no s'entenen».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris