cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
20°

L'Hospital celebra el seu tercer aniversari potenciant-ne els serveis

El director gerent, Carles Ricci, valora de manera positiva el centre sanitari

Avui fa tres anys l'Hospital Manacor va obrir les seves portes. Després d'aquest espai de temps és bo fer un cop d'ull i una valoració dels canvis que hi ha hagut al centre hospitalari.

El fet de complir tres anys suposa «tot un repte per continuar millorant la qualitat dels nostres serveis, aplicant una filosofia de feina que afavoreixi la descentralització però que, al mateix temps, potenciï la responsabilitat de cada un dels professionals que fan feina al centre hospitalari», comentà el director gerent de l'Hospital, Carles Ricci.

L'Hospital de Manacor no oblida que un aspecte important a tenir en compte per al bon funcionament és la tecnologia aplicada a la medicina. En aquest sentit, Carles Ricci explica que «tenim un ecocardiograma d'última generació, un aparell molt modern que serveix per controlar al màxim els problemes de cardiopaties i inclòs l'estrès farmacològic».

El centre compta amb altres novetats importants com per exemple la unitat de puvateràpia dermatològica destinada «al tractament de les malalties de la pell, abundants a la comarca de Llevant, possiblement per tractar-se d'una zona que té molta zona costanera», apunta Ricci.

Pel director gerent de l'Hospital de Manacor, d'aquests tres anys d'història la cosa que més s'ha de destacar i el més important és que «l'estança mitjana al centre s'ha reduït quasi un dia des de l'any 1998».

La celebració del tercer aniversari de l'Hospital consistirà en un dinar d'agermanament entre tot el personal del centre.

Per altra banda, cal assenyalar que Ultima Hora Ràdio Part Forana emetrà un programa especial de 12 a 13 hores des de l'Hospital.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris