cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
22°

El nou equip rector d'Isba inspeccionarà les operacions fetes els darrers cinc anys

Fernández substitueix des d'ahir el destituït Joan Calafat com a director general de la societat

104356

El director general d'Isba, Jesús Martínez, i el president, Lluís Moyà.

T.M.

El nou equip director d'Isba, Sociedad de Garantía Recíproca, inspeccionarà totes les operacions realitzades per aquesta entitat en els darrers cinc anys per netejar la seva imatge i començar una nova trajectòria d'actuacions allunyades dels escàndols Pla de Vuit i Squashbol.

És per aquesta raó que el Consell d'Administració "format per trenta representants, dels quals només en faltaren dos", que es va celebrar ahir a la seu d'Isba a Palma, es va aprovar per unanimitat la destitució de l'actual director general, Joan Calafat, i la seva substitució per Jesús Fernández, com va avançar Diari de Balears.

El nou director general du vinculat quatre anys a Isba, Sociedad de Garantía Recíproca. Anteriorment havia treballat en la consultora Ernst & Young durant cinc anys i en una empresa del sector turístic, segons va comentar el mateix Jesús Fernández.

La figura del director general desenvoluparà les següents tasques: el control de la funció comercial "cercar clients i elaborar les anàlisis de riscs, com també els de concessió de crèdits"; la gestió de tot el vessant administratiu de la societat; i les relacions amb el Banc d'Espanya. A més, tindrà tota una colla de col·laboradors que l'ajudaran a dur a terme aquestes feines.

D'aquesta manera, es vol posar fi a la manera d'actuar de l'exdirector general d'Isba, Joan Calafat, que «era un home orquestra, sense cap tipus de control ni col·laboradors. Ell feia el que li semblava, la qual cosa frustra els ajudants», aclarí el president d'Isba, Lluís Coll. «En aquesta nova etapa d'Isba volem més control i per aquest motiu Jesús Fernández tindrà més responsabilitats».

El pla d'actuació de l'equip rector d'Isba, Sociedad de Garantía Recíproca, al llarg dels pròxims sis mesos, es concentrarà a inspeccionar totes les actuacions duites a terme per l'entitat els darrers cinc anys. «Si trobam qualque anomalia es prendran totes les mesures adients», indicà Moyà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris