algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
12°

L'oposició acusa l'equip de govern de no ser objectiu en les actes dels plens

PSM, UM i PSOE sol·liciten l'audició de les cintes de les dues darreres sessions

Els integrants dels diferents grups de l'oposició de la Corporació Municipal de Campos, PSM, UM i PSOE, han adreçat un escrit a l'equip de govern de l'Ajuntament (PP) de la localitat sol·licitant l'audició de les cintes magnetofòniques que corresponen als dos darrers plens, per tal d'esbrinar si les actes són o no objectives.

Els regidors de l'oposició creuen que les actes de les dues darreres sessions plenàries «no reflecteixen fidelment les diferents intervencions orals que els regidors hagin pogut realitzar al llarg d'aquestes dues convocatòries». En aquest sentit, el regidor del PSM Joan Juan Pons va explicar que «els grups de l'oposició sospitam que la transcripció de les cintes magnetofòniques en les actes dels plens no es realitza d'una manera literal i, per tant, no és objectiva ja que s'han constatat intervencions orals no reflectides a les actes». Així mateix, el nacionalista ha manifestat que «les actes dels plens han de ser un reflex fidel d'allò que s'ha manifestat en el decurs del ple, i en cap moment una crònica tendenciosa de l'equip de govern».

Un exemple prou clar de l'omissió d'alguns continguts de les sessions plenàries en les actes oficials "segons explicà Joan Juan" «és el parlament que féu el president de la Mancomunitat del Migjorn, Guillem Adrover (PP), en el qual va admetre haver emprat un cotxe d'aquest organisme supramunicipal en benefici propi». Segons l'edil nacionalista, aquest fragment de discurs no es reflecteix en les actes del ple d'aquest dia. Els regidors de l'oposició han coincidit a declarar, d'una manera conjunta, que «no descarten prendre mesures legals contra l'actitud prepotent del govern, en el cas que no ens deixin escoltar les esmentades cintes» i han afegit que «la qüestió que també volem aclarir amb l'audició de les cintes, és si el secretari hi aplica el criteri d'objectivitat o, per contra, hi pren partit».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris