cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
16°

L'Hospital General ampliarà les seves instal·lacions amb 3.000 metres quadrats

Les obres finalitzaran a final de juny i suposen una inversió propera als 200 milions

L'Hospital General de Muro veurà ampliades de forma considerable les seves actuals instal·lacions el proper 30 de juny, quan es preveu que finalitzin les obres que s'hi estan desenvolupant en aquests moments. L'actual reforma permetrà disposar de 3.000 nous metres quadrats de construcció amb els quals el centre hospitalari arribarà ja fins als 10.000 metres quadrats.

D'aquesta manera, aquest proper estiu els pacients del centre hospitalari disposaran d'una sèrie de nous serveis com ara cinc nous llits a l'hospital de dia i altres quatre a la unitat de cures intensives. A més es potencien les àrees d'Urologia i Oftalmologia a les quals es podria afegir en molt poc temps altres nous serveis com els d'Ortodòncia i Odontologia.

El projecte que ara s'executa preveu, a més, dotar de 50 noves places d'aparcament per tal de facilitar l'accés a l'edifici en vehicle. Com a complement per a l'atenció infantil es crearà una àrea de jocs al departament de pediatria, i s'ha construït un gran saló per a actes diversos i conferències. Aquestes obres han suposat una forta inversió per part de la direcció del centre hospitalari i que ascendeix fins a prop de 200 milions de pessetes.

A més s'ha habilitat com a heliport un solar ubicat vora l'aparcament. Aquest heliport ja funciona en aquests moments gràcies al conveni pactat amb una companyia alemanya que disposa d'un helicòpter de rescats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris