algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
18°

El PSIB denuncia la marginació de l'oposició en el Pacte de l'Ocupació

El batle de Palma, els sindicats i les entitats patronals el signaran demà

El portaveu del grup municipal socialista de Cort, Antoni Roig, criticà ahir molt durament l'aprovació del Pacte Local d'Ocupació i Treball de Palma (PLOT) «sense la participació de l'oposició». El PLOT serà signat demà divendres pel batle, Joan Fageda (PP), els sindicats CCOO i UGT, i les organitzacions empresarials Caeb i Pimem.

Segons Roig, «consideram molt positiu que el pacte s'hagi aprovat amb el consens dels agents socials, si bé cal recordar que el govern municipal del PP no ho ha fet per convicció, sinó obligat pel Govern de les Illes Balears, que condicionà les seves ajudes econòmiques al desenvolupament del PLOT a l'acord dels sindicats i de les organitzacions empresarials».

El portaveu socialista expressà la seva frustració «davant el fet d'impedir-nos la participació. Una cosa tan important com és la planificació de l'ocupació a Palma hauria d'haver comptat amb les aportacions i suggeriments dels grups de l'oposició i, a més, hauria de ser tractat i debatut en el ple. Val a dir també que el govern municipal ha exhaurit el termini per a la signatura del PLOT, ja que la Conselleria de Treball havia imposat el límit del 2 de maig com a condició per a la concessió d'ajudes econòmiques corresponents al present exercici».

La finalitat bàsica del PLOT és engegar, de forma consensuada entre les parts signants, un conjunt d'actuacions que contribueixin a generar llocs de feina i desenvolupament econòmic en el municipi.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris