cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
11°

Arresten una uruguaiana que ruixà amb benzina dos homes i els calà foc

La detinguda és també presumpta autora de l'incendi d'un habitatge i un contenidor

La Policia Local de Palma detingué la matinada de dimecres una dona de nacionalitat uruguaiana, de 41 anys d'edat, per lesionar un home de 42 anys vessant-li combustible a sobre i calant-li foc. La dona repetí aquesta operació amb un altre home de 39 anys al qual, afortunadament, no feriren les flames. També se l'acusa de provocar dos incendis en un habitatge i un contenidor de fems.

Segons informà un portaveu de la Policia Local, els fets tingueren lloc devers les sis i vint de la matinada en el punt d'Atenció Continuada (PAC) de l'Escola Graduada, a Palma, quan per causes que encara es desconeixen la detinguda, identificada com Margarita E.P., ruixà els dos homes amb el combustible, per calar-los foc a continuació. Un d'ells patí cremades de segon grau a la cama dreta, de les quals va ser atès al mateix PAC. Fou el personal del centre qui comissionà la presència de la Policia Local, que es personà en el lloc dels fets.

Una vegada coneguts els fets, inicià les gestions oportunes per localitzar la presumpta autora de l'incident. Segons assenyalaren els mateixos afectats i alguns testimonis que es trobaven en el centre en el moment dels fets, la dona es dirigí als dos homes esmentats, a qui, amb to amenaçant, insultà, i els ruixà amb benzina a continuació. Seguidament, la dona abandonà el centre mèdic. Segons l'atestat policíac, la manifestació textual de la detinguda fou: «Sou uns fills de puta i em voleu robar».

Aleshores començà la recerca de la sospitosa, a qui també s'atribuí l'incendi d'una casa del carrer Ballester de Ciutat, on hagueren d'intervenir els Bombers per extingir les flames. Després d'una intensa batuda per carrers de Ciutat, la unitat actuant localitzà la sospitosa en el carrer Mateu Enric Lladó, paral·lel a les Avingudes, on identificà i detingué la dona.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris