muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
18°

Nájera reorganitza l'equip de govern i dóna més rellevància al seu deixeble, Antoni Manchado

El tinent de batle najerista és l'únic regidor que serà a totes les comissions de govern

El tinent de batle Antoni Manchado, seguidor de la línia política de la batlessa Margarita Nájera, ha estat el més beneficiat de la reestructuració de l'organigrama de govern de l'Ajuntament de Calvià.

Manchado ha passat a ser l'únic regidor que formarà part de tots els òrgans de govern: del grup municipal, de la comissió de govern, del Comitè de Direcció i del Comitè de Relacions Institucionals. Per contra, Manel Suárez, l'altra mà dreta de Margarita Nájera, ha quedat exclòs del Comitè de Relacions Institucionals, de summa importància amb vista a la representació de l'Ajuntament.

Fins ara, la batlessa havia mantingut un equilibri de poder entre tots dos tinents de batle, però darrerament, i sobretot, arran d'aquest nou organigrama, el tinent de batle Antoni Manchado ha adquirit més protagonisme, sobretot de cara a l'exterior. Mentre, els altres tinents de batle, Antoni García Salvador, Neus Pacheco i Antoni García Moles completen el nucli dur de l'equip de govern. De fet, tots ells, amb Manchado i Suárez, formaran part tant del Comitè de Direcció com de la Comissió de Govern, com és obvi.

Un altre aspecte que evidencia la pèrdua de protagonisme de Suárez és que «cessarà de les seves funcions de director general "de l'equip municipal" quan la reorganització quedi definitivament consolidada, i llavors, conservarà la tinència de batlia», segons portaveus municipals. Així i tot, «el director general serà el responsable d'un important canvi en l'àrea de seguretat, on destaca l'extensió del servei de Policia de Proximitat i la construcció d'un nou edifici per a la Policia Local», segons les fonts.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris