cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
18°

El GOB denuncia la construcció del golf de can Gilló davant el CIM

Els ecologistes ja se'n queixaren ara fa dos anys a l'Ajuntament

El Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Natura (GOB) denuncià ahir davant el Consell Insular de Mallorca (CIM) les obres de construcció d'un camp de golf il·legal a la possessió de can Guilló, dins el terme municipal de Pollença. Els ecologistes fan arribar aquesta denúncia al Consell quan fa més de dos anys que ho feren, per primera vegada, davant l'Ajuntament de Pollença. Però la resposta municipal ha estat pràcticament nul·la.

Així, els conservacionistes recorden que «malgrat que fa dos anys que es duen a terme diferents obres de construcció del camp de golf a can Guilló, tot i les denúncies formals i públiques, i les evidències d'il·legalitat, l'Ajuntament anterior hi va tenir una actuació gairebé nul·la, fregant el ridícul». Del nou consistori diuen que «ha manifestat intenció d'aturar-ho, tot i que ara com ara les obres continuen a bon ritme».

Ahir, era el regidor de Medi Ambient, Biel Cerdà, qui comentava que l'Ajuntament ha demanat a la propietat permís per visitar la finca acompanyat d'un representant del GOB, d'un membre del Consell Insular de Mallorca, també d'un del consistori i de la premsa o, com a mínim, deixar la premsa a la porta de la possessió per donar-los a conèixer, en sortir, la seva opinió.

En la denúncia, el GOB torna a insistir en el fet que «la construcció del golf no compta amb les llicències i autoritzacions necessàries. Concretament, no disposa de la declaració d'interès general del CIM, tampoc d'informes de Turisme, Cultura i Medi Ambient, no té concessió administrativa per extreure aigua, ni llicència municipal d'obres».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris