nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
12°

Els API ofereixen 49 cases a la Borsa Municipal d'Habitatges per a Joves

Des de gener s'han interessat 175 persones amb una mitjana d'edat de 25 anys

La Borsa d'Habitatge Jove del Servei Municipal d'Informació, Orientació i Préstec de Joventut ha rebut un total de 175 consultes des que fou creada el gener d'enguany gràcies a un acord signat entre l'Ajuntament de Palma i el Col·legi d'Agents de la Propietat Immobiliària (API) de les Balears. Fins al passat 18 d'abril, els API han remès un total de 49 ofertes d'habitatges, 46 per a compra i tres per a lloguer. La mitjana dels preus són: 16'84 milions per a compra i 68.000 pessetes per a lloguer.

La mitjana d'edat dels sol·licitants és de 25'8 anys. Com a curiositat, es pot comentar que només dos dels interessats són menors d'edat. Per activitats, el major percentatge dels interessats, un 58 per cent, treballa, un 31 per cent estudia, un 4 per cent estudia i està a l'atur i un 7 per cent està a l'atur. Per estudis, un 33 per cent té el Batxillerat, un 21 per cent és titulat universitari de grau superior, un 16 per cent és titulat universitari de grau mitjà, un 16 per cent té la Formació Professional de Segon Grau, un 7 per cent té l'Educació General Bàsica i un altre 7 per cent té la Formació Professional de Primer Grau.

Les mides desitjades per a l'habitatge ofereixen les següents dades: un 50 per cent vol entre 65 i 90 metres quadrats; un 36 per cent, fins a 65 metres quadrats; i un 14 per cent, més de 90 metres quadrats. Per zones, les preferències oferides als usuaris inclouen una primera i una segona opció. El major percentatge correspon al centre de Palma, amb un 33'1 per cent de preferència en la primera opció. A continuació, segueixen Aragó i Avingudes (17'9 per cent), passeig Marítim i cala Major (10'3 per cent) i Santa Catalina i es Fortí (9'6 per cent). Ja a més distància, i per ordre d'elecció, es troben: el Terreno, la Bonanova i Son Armadams; plaça de Toros, Creu Roja, General Riera i Eusebi Estada; Son Cotoner, Son Dameto i Son Espanyolet; Establiments, Son Sardina i Secar de la Real; Pere Garau, carrer Manacor i Foners; sa Indioteria, Son Cladera, es Rafal i Pont d'Inca; Son Ferriol, el Molinar, Coll d'en Rebassa i Platja de Palma; polígon de Llevant, la Soledat i Son Gotleu; i, finalment, Son Rapinya, Son Roca i sa Vileta.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris