algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Els Bombers evacuen 200 veïns d'un edifici afectat per un incendi a Palma

Un altre foc va estar a punt de posar fi a la vida de quatre persones a Consell

70282

Els veïns hagueren d'abandonar ca seva.

S. Amengual.

Unes dues-centes persones varen ser evacuades la vesprada de dilluns pels Bombers de Palma d'un edifici afectat per un incendi que causà importants mals a l'apartament on s'originaren les flames. Afortunadament ningú no en resultà ferit ni intoxicat. Per altra banda, els quatre moradors d'una finca de Consell, dos d'ells d'avançada edat, s'emportaren un bon ensurt després que un incendi afectàs part de la casa la vesprada d'ahir. La Guàrdia Civil i els Bombers de Consell controlaren la situació.

En el primer incident, un espectacular incendi obligà a desallotjar l'edifici Torremayor, situat en el número 51 del carrer Miquel Rosselló Alemany. Tot i la magnitud de les flames, no es registraren víctimes. El foc causà importants mals materials a un apartament de l'edifici on s'originà l'incendi, concretament el 12-G. La propietària d'aquesta vivenda no hi era present en el moment dels fets. Per altra banda, el fum provocà danys a altres dos apartaments: el 13-G i el 12-F.

A més dels Bombers de Palma, que hi destinaren 13 efectius per dur a terme les tasques d'extinció, es personaren al lloc del sinistre diverses unitats de la Policia Local i del Cos Nacional de Policia, que es varen fer càrrec de les diligències. L'evacuació de l'edifici es va portar a terme amb total normalitat, tot i els moments de por i tensió existents entre els veïns. Aquests assistiren des del carrer a les tasques d'extinció de les flames, que es perllongaren per unes hores.

Després d'una primera inspecció no es pogueren determinar les causes exactes de l'incendi. De moment, tampoc no s'han quantificat els mals materials dels apartaments afectats.

Per altra banda, i també la matinada de dilluns a dimarts, una finca resultà danyada per un altre incendi en el terme municipal de Consell. Els fets tingueren lloc devers la una i mitja, quan una trucada alertà la Guàrdia Civil. Aquests pegaren crits cap a l'interior de la casa per avisar els moradors. Poc després obrí la porta un home de 56 anys, propietari de la casa, i els agents de la Benemérita, amb l'ajuda dels Bombers del parc d'Inca, rescataren una dona de 57 anys i dues persones majors de 84 i 83 anys, una d'elles invàlida. Cap d'ells no resultà ferida en l'incident. Les flames s'originaren en el porxo exterior de la casa, sembla que a causa d'un curtcircuit.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris