nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 13°
14°

Les Balears registraren més de 300.000 allotjaments hotelers el març

Això suposa el 71 per cent de la planta oberta, segons l'INE

Un total de 308.273 viatgers s'hostatjaren en els establiments hotelers de les Illes Balears durant el passat mes de març. Aquesta xifra suposa una ocupació del 71% de la planta hotelera oberta, segons es desprèn de les dades facilitades ahir per l'Institut Nacional d'Estadística (INE). Altres dades interessants que es desprenen de l'enquesta de l'INE són la mitjana d'estada d'aquests turistes en el territori balear, que fou de 7'4 dies, i el lloc que ocupa l'Arxipèlag, una discreta sisena posició, en el rànquing de comunitats autonòmes escollides pels visitants en el conjunt de l'Estat espanyol.

D'aquest total de 308.273 allotjaments durant el mes de març, 93.070 corresponen a visitants provinents de la resta de l'Estat, mentre que els 215.203 restants corresponen a altres països. Tots ells perllongaren la seva estada a l'Arxipèlag una mitjana de 7'4 dies. L'esmentat informe de l'INE afirma igualment que tots aquests visitants pagaren una mitjana de 6.906 pessetes per dia d'allotjament en un establiment hoteler de la nostra comunitat.

L'esmentada enquesta d'ocupació hotelera realitzada per l'INE, que registra igualment un increment del 3'1% de l'allotjament en el conjunt de l'Estat, mostra quant a la procedència estatal dels viatgers que els catalans (amb un 25% d'un total de 93.070) ocupen el primer lloc del rànquing, mentre que els mateixos habitants de les Illes Balears foren els segons a ocupar places hoteleres en el propi territori el passat mes de març, amb un 22% del total. En tercer lloc, hi trobam els madrilenys, amb un 15%.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris