muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
19°

L'Ajuntament vol plantar cara a les conseqüències de la sequera a fora vila

L'equip de govern ha convocat els pagesos a una reunió amb el conseller Mayol

Esbrinar la problemàtica real que està patint el sector agrícola i ramader del municipi d'Algaida amb el principal objectiu de solucionar-ne la seva decadència representa una de les preocupacions més fermes de l'equip de govern (PSOE) de l'Ajuntament d'Algaida. En aquest sentit, el batle del Consistori algaidí ha adreçat una carta a tots els pagesos del municipi per tal de convocar-los a una reunió amb el conseller d'Agricultura del Govern de les Illes Balears, Joan Mayol.

Aquest encontre, en el qual es durà a terme una xerrada entre els assistents, se celebrarà demà dimecres dia 26 d'abril a partir de les 21.00 hores del vespre al casal Pere Capellà d'Algaida. Han estat prou constatades les nefastes conseqüències que està provocant la sequera en aquest municipi del Pla de Mallorca. L'absència de pluges ha incidit de manera negativa en el camp algaidí. No obstant això, l'equip de govern encara no n'ha fet les pertinents valoracions.

De fet, la xerrada que es durà a terme demà pretén apropar la realitat de fora vila a l'Ajuntament algaidí «abans que no sigui massa tard», segons va explicar la portaveu de l'equip de govern i presidenta del Consorci d'Aigües de la Mancomunitat del Pla de Mallorca, Antònia Ramis (PSOE).

Està previst que a l'assemblea amb el conseller hi facin acte de presència no únicament els afectats directes de la sequera, és a dir, ramaders i agricultors, sinó també alguns veïns del poble que, d'una manera o l'altra, hi estan indirectament implicats. «És evident que tots els sectors de la població algaidina estan molt sensibilitzats envers la crisi agrària dels nostres camps», va afegir Ramis.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris