nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
12°

Una col·lecta municipal servirà per pagar la compra de Ca ses Monges

El batle Mestre posarà 50.000 pessetes de la seva butxaca per donar exemple

Els veïns de Maria de la Salut podran participar directament en la compra de l'antic convent de les monges franciscanes, acordat darrerament per l'Ajuntament.

L'equip de govern (PSM-PP) ha decidit organitzar una gran col·lecta popular per ajudar a sufragar l'adquisició d'un immoble que està destinat a convertir-se en un gran centre lúdic i social. Així, el batle Jaume Mestre ha anunciat a tots els veïns l'organització d'un programa d'activitats benèfiques destinades a aquesta finalitat.

Tot i que aquests actes encara no s'han concretat, el primer que s'ha fet ha estat posar a disposició dels veïns comptes corrents a les diferents entitats bancàries del poble per tal que hi puguin fer els donatius que creguin oportuns. Aquestes aportacions econòmiques es poden realitzar també directament a l'Ajuntament.

El batle Mestre ha manifestat que «a causa dels reduïts recursos municipals, resulta necessari i imprescindible que el poble s'hi involucri. Altres vegades els mariandos han respost de forma molt positiva a l'hora d'aportar doblers voluntàriament per poder gaudir del que s'ha comprat. Estic segur que aquesta vegada no serà menys». Per aquest motiu i per donar exemple, Mestre ha anunciat que aportarà personalment 50.000 pessetes a la causa de la seva butxaca.

Per finançar l'operació de compra del casal, l'Ajuntament ha decidit renunciar a realitzar una part de la reforma prevista als antics pesadors. A més és previst que el pagament del preu que encara no ha transcendit s'efectuï de manera fraccionada en diferents anualitats de forma que l'Ajuntament tendria un marge de maniobra. De tota manera Mestre creu que per l'any que ve serà necessària la col·laboració de la gent per fer front a la despesa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris