algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Carlos Delgado: «M'agradaria poder fer més pel Partit Popular calvianer»

El regidor centredretà no amaga que li faria il·lusió presidir el PP al municipi

Ja fa un mes que Fernando Palmer va deixar les regnes de la junta local del Partit Popular (PP) a Calvià. Palmer va ser el darrer president d'una llarga llista que han passat per la junta local des que es va fer públic el «cas Calvià». Ara, després que el notari Alberto Herrán s'hagi fet càrrec de la gestora provisional que durà la junta local fins al pròxim Congrés, el regidor Carlos Delgado ha reconegut a aquest diari que li «agradaria fer més pel PP de Calvià» i que «supòs que em faria il·lusió presidir la junta local».

Per començar, Delgado, abans de revelar les seves intencions, alaba la feina que està duent a terme Herrán d'ençà que s'ha fet càrrec de la gestora. «Ha demostrat la seva vàlua. No ha volgut limitar-se a ser una figura temporal i per això ha posat la seva estampa de portes a dins, i també de portes a fora. Ha fet una feinada reunint els regidors i els militants per veure què pensa la gent», assegura el regidor.

Per Delgado, «s'ha millorat el contacte entre el grup municipal i la junta local, una cosa necessària per conèixer què volen els militants que es faci en el grup municipal, abans no podíem fer aquesta tasca al cent per cent perquè faltava contacte». El regidor i advocat afegeix que «el pròxim president de la junta local tindrà sort per la tasca que haurà fet Alberto Herrán».

Delgado, que ha aconseguit afiliar més de 30 persones al partit, en un parell de setmanes, i que confia que a partir d'ara «la trajectòria del PP a Calvià serà ascendent», recorda que ja fa dos anys, quan no hi militava activament, va assegurar que «si jo presidís la junta local s'acabarien les famílies».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris