algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

Apareix surant a Cala Pi el cos d'un home en estat de descomposició

La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació i avui es practicarà l'autòpsia

El cos sense vida d'un home aparegué ahir migdia a la costa de cala Pi, en el terme municipal de Llucmajor. La Guàrdia Civil coordinà les tasques de rescat i el cadàver va ser traslladat al club nàutic de s'Estanyol. Avui es practicarà l'autòpsia, que farà un poc de llum sobre aquest cas.

La troballa tingué lloc devers les dotze del migdia, quan uns vianants detectaren un objecte blanc que surava a uns 150 metres de la costa entre cala Pi i el cap Blanc. Tot d'una en donaren avís a la Guàrdia Civil, que es desplaçà fins al lloc dels fets amb una zodiac amb efectius del Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (GEAS). L'embarcació s'anà acostant a l'objecte i els seus ocupants confirmaren totes les sospites i veieren que es tractava del cos sense vida d'una persona. En aquell moment els forts corrents anaven allunyant el cadàver de la costa, però finalment els agents aconseguiren rescatar-lo.

L'embarcació traslladà el cadàver fins al club nàutic de s'Estanyol, on hi havia la Policia Judicial de la Guàrdia Civil i una comissió del Jutjat de Guàrdia corresponent, el número 5. Els primers, que s'han encarregat de la investigació, retrataren el cadàver, el qual presentava un avançat estat de descomposició acompanyat d'una pudor insuportable i l'amputació de la part inferior de la cama dreta, el rostre desfigurat i la manca d'algunes falanges dels dits. Es corresponia amb el perfil d'un home de mitjana edat que portava uns calçons blaus i unes sabates de vestir.

Nombrosos vianants que passejaven per la zona se sentiren atrets i s'acostaren al lloc de la troballa per seguir amb curiositat el trasllat del cos fins al club nàutic de s'Estanyol. El jutge de guàrdia manà l'aixecament del cos i un vehicle de l'empresa funerària el traslladà fins al cementeri municipal de Palma, on es té previst que els metges forenses portin a terme avui la corresponent autòpsia.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris