muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
22°

Els veïnats s'implicaran en la creació dels vials de serveis del pont del tren

La Sala estudia aplicar contribucions als beneficiats per l'obra

Els veïnats propers al pont del tren de la carretera d'Alcúdia s'hauran d'implicar econòmicament en la creació dels nous vials de serveis, que connectaran amb el polígon i amb la zona del Sallista.

Les obres de construcció del vial més proper al nucli urbà suposaran haver de desmuntar bona part d'una marjada de terra per després aixecar-hi un gran mur de contenció, ja que quedaran els edificis molt més propers a la carretera. A la vegada, el projecte municipal aprofitarà les feines per instal·lar els serveis bàsics, com ara el clavegueram, en aquest tram de carrer. Segons va explicar el batle, Pere Rotger, «la dotació d'infraestructures en aquest indret no s'havia arribat a fer mai, perquè els veïnats s'havien oposat a fer-se càrrec del cost total de les obres». A més a més, es pretén realitzar una correcta alineació dels immobles de la zona.

L'Ajuntament està disposat ara a finançar les obres, si bé hi exigeix la col·laboració veïnal. D'aquesta manera, s'ha previst l'aplicació de contribucions especials als propietaris dels immobles per tal de costejar una part de la dotació de serveis. Així mateix, es farà col·laborar en les despeses els propietaris del polígon industrial que es vegin especialment beneficiats per l'obertura del nou vial.

D'altra banda, l'obertura de l'altre vial del pont, que connectarà la rotonda de Sineu amb la zona esportiva del Sallista i amb el futur polígon industrial, no presentarà tants problemes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris