algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
17°

El passeig marítim desaparegué l'any passat de la nòmina de «punts negres»

Històricament ha estat considerat un lloc perillós pel que fa a accidents de trànsit, segons la Policia Local

El passeig marítim de Palma ja no és considerat un «Punt Negre», pel que fa a circulació. Històricament, l'avinguda ha encapçalat els llistats anuals elaborats per la Policia Local de Palma, en el que fa referència a zones de Ciutat on es produeixen major nombre d'accidents de trànsit. El passat any, emperò, desaparegué del llistat, segons informà el tinent de batle de l'àrea de Governació de l'Ajuntament de Palma, José Manuel Sierra.

«No hi ha una causa concreta per determinar aquesta desaparició», destacà Sierra, «el que sí podem dir és que la tasca de la Policia Local de Palma quant a la realització de proves d'etilometria en aquest lloc en concret ha ajudat molt a fer que minvin els accidents», afegí el tinent de batle. L'any passat la zona de Palma on s'enregistraren més accidents va ser la de Meravelles/Canyes, a l'Arenal, amb un total de 13 accidents. Altres punts conflictius varen ser la confluència dels carrers passeig Mallorca amb el Fortí, Eusebi Estada amb les Avingudes o el camí Salard, amb vuit accidents de trànsit. Aquesta llista suposa l'aparició de nous punts, com ara el de les Meravelles, i la desaparició d'altres, com l'esmentat passeig marítim.

Tant José Manuel Sierra com el cap de la Policia Local, Joan Feliu, volgueren destacar la presència d'aquests «punts negres», amb la finalitat d'alertar els conductors quan circulin per aquestes zones. «En realitat no hi ha una causa concreta de l'existència dels «punts negres», i manco hi ha una explicació de la seva fluctuació, destacaren.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris