algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
18°

La plantilla de Policia Local s'amplia per fer front a la temporada turística

La Sala projecta tres nous accessos d'entrada a la Colònia per evitar col·lapses

La dotació policial s'ha vist augmentada a ses Salines per poder fer front a la temporada turística que acaba de començar. Des de fa aproximadament un mes, l'Ajuntament compta amb tres nous auxiliars que oferiran la seva tasca durant sis mesos. Amb aquestes incorporacions la plantilla de la Policia local està composta per un total de 10 agents.

El batle de ses Salines, Antoni Caldentey (UM), ha manifestat que «aquests tres nous auxiliars són molt importants per al municipi, perquè s'ha de tenir en compte que tenim un cens de 3.600 habitants, però durant la temporada turística aquesta quantitat es multiplica i arriba a superar els 12.500, per aquest motiu es fa molt necessari reforçar la seguretat ciutadana».

D'altra banda, aquest augment de la població durant els mesos de la temporada turística ha comportant que els membres de l'equip de govern (UM-PP), es plantegin fer una reforma al nucli costaner de la Colònia de Sant Jordi per afavorir el trànsit rodat.

La Colònia de Sant Jordi només compta amb un únic accés que es troba degudament en condicions, l'avinguda Marquès del Palmer. No obstant això, aquesta no és suficient per donar entrada a tots els cotxes que circulen durant l'estiu per aquesta zona. Per donar una solució a aquesta problemàtica, el pacte ha elaborat un projecte que consisteix a crear tres nous accessos al nucli costaner de la Colònia de Sant Jordi.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris