algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
16°

Vistiplau dels tècnics a l'edificació d'un aparcament a Portocristo

La zona costanera disposarà a partir de final d'any de 300 places

La problemàtica de la manca d'una zona d'estacionament a Portocristo sembla que està solucionada. La construcció de 300 aparcaments subterranis al nucli costaner de Portocristo ha estat qualificada com a viable per part dels tècnics de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (Pimem) encarregats de l'elaboració d'un estudi envers la possible execució de la construcció d'un pàrquing a la zona subterrània del passeig de la Sirena de la zona turística.

En aquest sentit, Jaume Brunet (AIPC), delegat de l'Ajuntament de Manacor a Portocristo ha manifestat que els «tècnics de la Pimem ens han explicat que la construcció dels aparcaments és viable i que en les properes setmanes, ja podrem disposar d'un projecte d'execució que tindrà en compte les directrius fonamentals de la futura obra de construcció».

El president de l'associació de comerciants de Portocristo, el farmacèutic Joan Gomila juntament amb Jaume Brunet (AIPC) va mantenir una entrevista, fa mesos, amb el vicepresident del Govern, Pere Sampol, amb la principal finalitat d'aconseguir subvencions econòmiques per a la futura construcció de l'àrea d'estacionament.

En el seu moment, Joan Gomila ja va explicar que «la zona en la qual volem ubicar el pàrquing és la part inferior de l'emblemàtic passeig de la Sirena i que tindrà una capacitat per a uns 300 vehicles. En aquesta zona, en l'actualitat s'hi ubica una parada de taxis, així com la línia regular de transports dels Autocars Manacor S.A. (Aumasa)».

Així mateix, el president de l'associació de comerciants de Portocristo s'ha mostrat, en tot moment, molt satisfet per la bona acollida que ha tingut la idea del sector comercial a l'actual equip de govern de l'Ajuntament de Manacor i també a nivell del Govern de les Illes Balears.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris