nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
17°

La V Trobada Nacionalista impulsarà el municipalisme com a eix vertebrador

El PSM, CDC, BNV i UC es reuneixen a Solsona els pròxims 28, 29 i 30 d'abril

Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Partit Socialista de Mallorca (PSM), Bloc Nacionalista Valencià (BNV) i Unitat Catalana (UC) celebren els propers dies 28, 29 i 30 d'abril a Solsona (el Solsonès) la V Trobada Nacionalista, que enguany té el lema «Mecanismes de col·laboració social, cultural, econòmica i política entre els nostres territoris». El municipalisme com a eix vertebrador d'una nova política de col·laboració nacionalistes d'arreu dels Països Catalans serà el leit motiv de les jornades que reuniran els nacionalistes mallorquins, principatins, valencians i nordcatalans durant tres dies i per cinquè any consecutiu.

Representants de les quatre forces convocants participaran en les diferents ponències i taules rodones en què debatran les esmentades noves fórmules de col·laboració. La delegació municipalista dels nacionalistes d'esquerra mallorquins estarà representada per Mateu Crespí, Joan Font i Biel Barceló.

El secretari d'organització del PSM, Joan Antoni Salas, va manifestar ahir que aquesta cinquena trobada confirma la consolidació d'un marc estable d'enteniment polític entre els partits majoritaris del nacionalisme en els territoris de parla catalana. «Aquesta tasca de col·laboració ha estat una base sòlida que ha permès concretar les propostes en projectes institucionals, com són ara, els convenis existents entre el Govern balear i la Generalitat de Catalunya», segons va declarar Salas.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris