cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
18°

La ciutat és cada dia més bruta per manca de civisme i servei deficient

No es respecten els horaris i en alguns barris es recull el fems massa tard

Sóller sempre havia tingut fama de ser una ciutat neta. Però en els darrers anys això ja no és ni d'un bon tros una realitat. Ben al contrari, imatges com les que il·lustren aquesta informació i altres molt pitjors es poden veure cada dia per qualsevol carrer de Sóller, fins i tot per les zones turístiques.

Segons el regidor de Medi Ambient, Onofre Bisbal, el motiu principal d'aquesta situació és la manca de civisme de molts sollerics que tenen per costum treure les bosses de fems als contenidors a qualsevol hora del dia sense respectar els horaris establerts per la recollida. Segons conta Bisbal, «fins i tot hi ha gent que du les bosses de fems al contenidor pocs minuts després que hagi passat el camió», la qual cosa origina que l'acumulació de bosses es perllongui a les 24 hores següents. És per això que Bisbal ha manifestat que al llarg del mes de maig la seva regidoria presentarà una campanya de conscienciació ciutadana encaminada a corregir aquests hàbits i a col·laborar per mantenir neta la ciutat.

Però el que també és una realitat ben constatable és que el servei municipal de recollida és deficient o, si més no, del tot insuficient. El motiu principal d'aquesta deficiència és l'actual horari de recollida que des de fa dos anys comença més tard per tal d'evitar molèsties a les terrasses dels bars i cafeteries.

Però aquesta bona intenció ha resultat una arma de doble tall: en algunes zones molts contenidors romanen plens fins ben entrat el matí i fins i tot fins al migdia del dia següent.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris