cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
16°

L'Ajuntament invertí una milionada en el passeig sense ser de propietat municipal

La Conselleria d'Obres Públiques és la titular de la carretera on es va construir

Les obres multimilionàries que s'han anat contractant i executant durant la passada i l'actual legislatura en el passeig marítim d'Alcúdia es feren damunt una propietat que no és municipal.

La carretera C-712 que és la que discorre per davant la mar, des del començament del passeig marítim i fins a la rotonda de Màgic, és propietat de la Conselleria d'Obres Públiques del Govern de les Illes Balears. Així, les obres d'embelliment i sanejament que poden arribar a costar 1.260 milions de pessetes, quan en principi estaven pressupostades en 717 milions de pessetes, s'han anat executant damunt un sòl que no és municipal. «Això va ser una becada, m'imagín que aquest fet els degué passar per alt», comentà l'actual batle d'Alcúdia, Miquel Ferrer (UM), fent referència a l'anterior equip de govern del Partit Popular.

Per això, ara, l'equip de govern (UM-PSOE) ha decidit adreçar-se a la Conselleria d'Obres Públiques per demanar la cessió d'aquest tram de carretera. Ferrer comenta que com que Obres Públiques ja ha vingut a bé cedir-los la C-713 per transformar-la en via lenta, «segurament ara tampoc no ens posaran cap impediment».

L'Ajuntament s'ha adonat d'aquest fet ara quan el projecte de millora del passeig marítim del Port d Alcúdia, que encarregà l'actual equip de govern i que puja a 60 milions de pessetes, està a punt d'acabar-se. Ara ja s'han substituït les fites que delimitaven el vial per 160 moreres. També s'han creat vuit punts verds repartits en diferents indrets del passeig.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris