muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
18°

Un home comet abusos sexuals amb quatre amigues de la seva filla de 12 anys

Un altre individu fou detingut per la Policia perquè mostrà els genitals a tres menors

Un home de 45 anys ha estat detingut per funcionaris del Cos Nacional de Policia com a presumpte autor d'un delicte d'abusos sexuals a quatre nines menors, d'entre 10 i 12 anys. Per altra banda, un altre individu va ser arrestat dimecres perquè mostrava els seus genitals a un grup de menors. Els dos fets han tingut lloc a Palma.

La primera detenció es practicà fa uns dies i va ser provocada pel testimoni d'una de les menors que havien patit els abusos sexuals. Segons sembla, el detingut i presumpte autor dels fets, identificat com R.G.P., és propietari d'un establiment comercial, on suposadament es produïren alguns dels fets.

Les nines afectades són amigues de la filla del detingut. Fa uns dies una d'elles es personà a la Prefectura Superior de Policia en companyia dels seus pares i explicà els fets a funcionaris del Servei d'Atenció a la Família (SAF). Aquests iniciaren les gestions oportunes per localitzar el presumpte autor dels fets. Per aquesta raó s'entrevistaren amb les altres tres víctimes, la versió de les quals s'assemblava molt a la de la denunciant.

Segons els testimonis, l'home aprofitava la seva presència a l'establiment comercial, on practicava els tocaments. Sembla que el detingut demanava si els havien crescut els pits o el pèl al pubis, i si no obtenia resposta procedia a comprovar-ho ell mateix. A continuació l'individu tocava les parts esmentades tant per damunt com per davall la roba, segons els testimonis de les quatre víctimes. Després dels fets l'home demanava a les quatre al·lotes que no contassin res. Un portaveu del 091 indicà que el detingut no va voler fer cap tipus de declaració. L'home passà a disposició judicial.

En un altre ordre de coses, un home de 40 anys va ser detingut el passat dimecres per la Policia Local, acusat d'un presumpte delicte d'exhibicionisme i provocació sexual. Els fets tingueren lloc a les vuit i mitja a les immediacions del col·legi Pius XII, a Palma. Segons indicaren uns testimonis que requeriren la presència d'una patrulla de la Policia Local, el detingut estava molestant un grup de menors mostrant-los els genitals. A les preguntes dels agents, l'home indicà que «mostrava el penis, els genitals i el cul». Els menors que presenciaren els fets eren dos al·lots de 16 i 13 anys, i una nina de 15, que confirmaren que l'home havia exhibit les seves parts genitals. El detingut va ser identificat i traslladat a les dependències policíaques de Sant Ferran.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris