algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

La intervenció d'Alomar dóna una sortida al conflicte dels autocars

Tot i això, ni l'Ajuntament ni Aviba han pres cap acord definitiu

La propera setmana pot ser decisiva pel futur del conflicte que Aviba i la Federació de Transports Discrecional mantenen amb l'Ajuntament, segons es desprèn de la reunió que es va mantenir dijous i en la qual i per primera vegada s'hi va implicar la Conselleria de Turisme.

A l'esmentada reunió, el conseller de Turisme, Celestí Alomar, mitjançà entre les parts implicades i informà que la Conselleria podria avançar doblers del Pla Integral de millora del Port per adequar definitivament el conflictiu aparcament del carrer Lepanto i així evitar que l'Ajuntament hagi de fer la despesa de 40 milions de pessetes. El batle Joan Arbona assegurà que en el transcurs d'una setmana el consistori hauria decidit si accepta o no rebaixar les tarifes que es volen aplicar als autocars, sobretot després de la solució oferida per la Conselleria de Turisme.

Dels resultats definitius de la reunió de dijous entre l'Ajuntament, representants d'Aviba i de les empreses solleriques afectades per la possible supressió de les excursions, cal destacar aquest principi d'acord, però s'ha de dir que ni l'Ajuntament ni les agències han pres encara cap decisió definitiva, ni sobre la revisió de les tarifes obligatòries ni sobre l'amenaça de suspendre les excursions, que és encara latent. Tot i això, cal destacar que totes les parts s'han mostrat obertes a negociar i han rebaixat el nivell de les seves exigències incials.

D'una banda, els responsables d'Aviba han insistit que, si finalment s'arriba a una solució, encara continuen interessats a fer-se càrrec de l'explotació de l'aparcament i Joan Arbona ha anunciat la voluntat de convocar un concurs públic per adjudicar l'explotació i perquè també es puguin presentar altres propostes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris