algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
21°

La Platja de Palma just té un policia local de servei, denuncia el PSM

Els nacionalistes ho atribueixen a la «nefasta» reorganització d'agents i patrulles

El PSM de Palma considera que la nova reorganització de la Policia Local «és nefasta». Segons els nacionalistes, «un dels resultats d'aquesta actuació és que en determinats punts, com per exemple la Platja de Palma, pràcticament no hi ha servei».

El PSM afirma que «en una nova reorganització de la Policia Local, s'han començat a fer dos nous serveis que hem de qualificar de poc pràctics i de resultats negatius. El primer és el servei de vigilància estàtica, que consisteix en una patrulla de la Policia situada en un punt determinat de molt de trànsit de vianants o cotxes, amb els anoracs grocs per tal de ser vists des de totes bandes. Des del nostre punt de vista, es fa només de cara a la galeria, per fer la impressió d'una important presència policial, però que no es mou ni actua fora del lloc fix on estan plantats».

El segon cas és el de les patrulles de reacció, que són les que acudeixen a urgències. Segons el PSM, «el problema d'aquestes patrulles és que han de fer importants desplaçaments per cobrir aquests serveis, quan en molts casos hi ha altres policies molt més a prop del lloc on s'ha de cobrir la urgència, perdent-se molt temps i, per tant, hem de qualificar aquest sistema de poc operatiu».

Els nacionalistes asseguren que «aquesta reorganització ja ha causat problemes en deteminades zones que pràcticament han quedat sense servei policial. Així per exemple, un cap de setmana, en tota la Platja de Palma, hi va haver un sol policia de servei».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris