algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
23°

La Sala guanyarà 60 milions més que l'any passat en l'explotació de platges

A més de quedar-se amb el lloguer de les gandules, han pujat el preu dels quioscs

L'Ajuntament d'Alcúdia fa comptes treure enguany un bon profit de l'explotació de les platges. Per això, a més d'apujar el preu del lloguer de les gandules en 100 pessetes, l'equip de govern (UM-PSOE) ha decidit guanyar uns 12 milions més en l'arrendament dels quioscs de la platja. Així, l'Ajuntament d'Alcúdia passarà a cobrar 550 pessetes per cada gandula llogada, i ingressarà 45 milions de pessetes més que la temporada passada; mentre que de l'arrendament dels quioscs en traurà 29'3 milions de pessetes. En total guanyarà uns 60 milions més que l'any passat.

El quiosc número 1 l'explotarà, durant els propers quatre anys, Jaume Torrens Bennàssar, que pagarà més de 3'6 milions de pessetes; quan abans només en pagaven 1'8 milions de pessetes. El quiosc número 2 ha estat adjudicat a Playas de Manresa S.L. per 6'2 milions de pessetes; abans s'adjudicà per 5'2 milions. Bernat Riutort Martorell es queda amb el quiosc número 3 i amb el número 4 per 17'8 milions de pessetes; abans en pagaren 10 milions per aconseguir aquestes dues concessions. A més a més de la platja d'Alcúdia, l'Ajuntament en traurà 1.750.000 pessetes.

A Sant Pere, els ingressos procedents de l'adjudicació dels lots de platja baixaran un 1'5 milions de pessetes perquè l'Ajuntament ha decidit explotar per compte seu el lloguer de gandules. I és que la pujada de preu que, d'entrada, sembla insignificant, representa per al consistori un increment en els seus ingressos de 54'5 milions, sempre que aquest estiu es llogui la mateixa quantitat de gandules que la temporada passada.

Però el consistori alcudienc ha volgut mostrar-se prudent a l'hora de pressupostar aquests ingressos i, per això, en lloc de considerar que llogaran el mateix nombre de gandules, n'han fet una valoració a la baixa i han calculat que la pujada d'ingressos serà de 45 milions.

L'equip de govern ha previst uns ingressos de 290 milions de pessetes pel lloguer de gandules, quan l'any passat s'ingressaren 245 milions.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris