algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
11°

«No tornarem al nostre país fins que no agafin els homes que ens violaren»

La jove de 23 anys que fou agredida amb la mare a Magaluf explicà els fets

La jove britànica de 23 anys que va ser violada, juntament amb la seva mare de 47, fa unes setmanes en un camp obert de Magalluf, parlà ahir per primera vegada amb un mitjà de comunicació de l'Illa al qual, molt nerviosa i rabiosa, explicà els fets ocorreguts i el que pensaven fer la seva mare i ella. La Guàrdia Civil detingué un jove, presumpte autor de la violació de la mare, que roman en presó en espera que les investigacions amollin un poc de llum sobre aquest cas que horroritzà l'opinió pública i la societat mallorquina.

Les plàcides vacacions que vingueren a passar les dones a l'Illa tornaren un malson la matinada d'un divendres a dissabte, a finals del passat mes de març. Les dues dones sortiren a prendre unes consumicions en un bar de la zona. Després de passar una bona estona, les dones decidiren tornar a l'hotel. A uns metres del lloc on s'allotjaven varen ser abordades per dos joves que, en actitud agressiva i a punta de navalla, les portaren a un camp obert dels voltants. Un cop allà les despullaren i forçaren, i a continuació fugiren corrent sense que les víctimes poguessin fer res per impedir-ho. Les turistes denunciaren els fets a la Guàrdia Civil, que inicià una intensa investigació per tractar d'identificar i localitzar els agressors.

«La Guàrdia Civil s'ha portat molt bé amb ma mare i amb mi des del primer moment, ja que estan fent tot el possible per trobar els agressors», explicà ahir la jove. «De moment hi ha un sospitós detingut, però no és el que em violà a mi, és l'agressor de la meva mare», afegí. «Els agents del Cos s'interessaren en tot moment per nosaltres quan no tenien perquè fer-ho».

Les víctimes passaren unes catorze hores fent-se tot tipus d'anàlisis per comprovar la seva salut i per trobar qualque indici que portàs els investigadors a la identificació dels violadors. Les dones presentaven diversos cops i hematomes causats pels brutals cops que els propinaren els joves.

La jove no va voler parlar molt del vespre dels fets. Tot i això, «els agressors ens esperaven al camp obert de devora del nostre hotel, és mentida que passassin pel nostre costat al volant d'un Ford Cabriolet blanc», digué decidida la jove. Aquesta també tingué temps de referir-se a la seva situació personal actual. «Jo no pens marxar de l'Illa fins que no vegi la cara de l'home que em va violar. La meva mare pensa com jo. Les dues estam molt afectades pel que ha passat», explicà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris