cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
17°

Medi Ambient treu a concurs la neteja dels torrents

El director de Recursos Hídrics rebutja les crítiques del batle Font pel deficient manteniment dels llits

La Conselleria de Medi Ambient ja ha tret a concurs les obres de neteja i adequació dels torrents de Mallorca que s'executaran al llarg d'enguany.

Així ho va explicar el director general de Recursos Hídrics, Josep Antoni Rodríguez Perea, en resposta a les crítiques del batle de sa Pobla, Jaume Font, per la manca de neteja dels torrents de Búger i de Muro en el seu pas pel terme municipal. En uns mesos es podrien començar les obres.

Rodríguez Perea va aclarir que «l'any passat quan es produí el canvi de Govern ens vàrem trobar que el programa «Costa i Costes», on s'emmarquen aquestes obres, estava encallat perquè la Conselleria d'Hisenda posava objeccions al concurs. A finals de novembre resolguérem els problemes i contractàrem les obres». Rodríguez Perea manté que les empreses hi varen fer feina un mes fins que per desembre acabà el termini fixat. En aquest període es va realitzar el 50% de la tasca.

Segons Rodríguez, la voluntat de la Conselleria era donar pròrrogues a les empreses perquè poguessin acabar la tasca, però els serveis jurídics ens varen aturar». De tota manera, Rodríguez considera que la situació dels torrents de Muro i de Búger no és tan greu com es vol apuntar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris