algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
21°

Cort adjudicarà a famílies amb pocs recursos el lloguer de cinc habitatges del Jonquet

Els pagaments van des de les 19.000 a les 32.000 pessetes mensuals

La Comissió de Govern de l'Ajuntament de Palma va aprovar ahir, inicialment, el plec de condicions per a l'adjudicació en lloguer de cinc habitatges municipals situats en el carrer 7, del Jonquet, tots ells de protecció oficial en règim especial, és a dir, destinats a famílies amb escassos recursos econòmics. Les superfícies i els lloguers van des dels 48 metres quadrats i les 19.628 pessetes al mes fins als 79 metres quadrats i les 32.227 pessetes.

Tenen preferència les persones que es troben arrelades al barri del Jonquet. En segon lloc de prioritat estarien aquelles persones de zones limítrofs. Els ingressos ponderats de les famílies beneficiàries han d'oscil·lar entre 0'5 i 2'5 vegades el salari mínim interprofessional. Així i tot, els criteris o barems de l'adjudicació es basen principalment en la necessitat i l'urgència d'accedir a un habitatge.

A més de les apuntades, altres condicions són: no ser titular de qualsevol altre habitatge, excepte d'aquells que estiguin en tràmit d'expropiació o en estat ruïnós; no haver renunciat, per qualsevol motiu, en els darrers tres anys a un habitatge de protecció oficial de promoció pública; i no haver estat, en els darrers cinc anys, objecte de denegació de pròrroga de contracte de lloguer d'un habitatge de protecció oficial promoguda per organisme públic.

Els interessats que compleixin els requisits establerts podran presentar les seves sol·licituds a les oficines del Patronat Municipal de l'Habitatge, en el carrer de Sant Andreu, durant el termini de 27 dies naturals a comptar a partir del següent a la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. La comissió adjudicadora estarà presidida pel regidor d'Urbanisme, Rafel Vidal, o una persona en qui delegui.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris