algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
18°

Almanco tres alts càrrecs de Gesma podrien ser destituïts aviat

Dos d'aquests foren homes de confiança nomenats pel Govern del Partit Popular

La gestió sanitària de Mallorca s'enfronta a una renovació de càrrecs que va més enllà de la destitució anunciada del director del Psiquiàtric Antoni Rifà: alts càrrecs de gestió en aquesta empresa poden ser engegats tan aviat com el nou gerent, Toll-Messía, passi els dies d'afermament.

Són almanco tres els càrrecs directament amenaçats: la secretaria general, la sotsdirecció d'economia i la de serveis i manteniment. Les raons de la renovació és el «caos de gestió» constatat al Complex Hospitalari per les diferents visites que ha efectuat la Conselleria de Sanitat. Aquest caos ha quedat palès en les adquisicions de béns mobles que mai no han arribat a ser emprats ni inventariats, fet del qual ha donat constància Diari de Balears . És el cas de la famosa cuina de l'hospital Psiquiàtric, l'equipament de la qual fou adquirit per l'anterior equip de Govern abans de tenir els permisos legals d'instal·lació i fou posteriorment «oblidada»; també, emperò, el de la unitat de comunicacions, que acumula rovell a l'hospital Joan March, després que fos comprada amb la intenció de connectar els tres hospitals del complex i mai no fou posada en marxa.

Aquest no és l'únic desgavell: la infrautilització de les zones del Complex "especialment al Psiquiàtric" de la qual es deriva un deteriorament físic i arquitectònic mostra també la manca d'interès per dur endavant una política de recuperació ferma al Complex, el qual fou definit per un conegut polític del PP com «un pou per llançar doblers».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris