algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

Un grup de la Tercera Edat qüestiona l'enquesta municipal feta als grans

Les dues associacions afirmen que la residència és molt necessària

T.G./M.M. Sta Margalida.
El president de l'associació de jubilats i pensionistes de la Tercera Edat de Santa Margalida, Bartomeu Gaià, qüestiona la validesa ètica de l'enquesta feta per l'Ajuntament per conèixer la necessitat real de construir una residència al poble.

El formulari era molt exhaustiu i en s'hi feien preguntes molt personals, com ara la situació d'invalidesa de l'interessat, les malalties que patia, els recursos econòmics que té o si té casa en propietat. Aquestes dades havien de servir a l'Ajuntament per saber la situació real dels grans del poble i a la vegada determinar si és necessària una residència per a grans.

Sobre el tema, Bartomeu Gaià comenta que no només és necessària sinó que els majors l'exigim des de fa 10 anys. El president creu que «la gent no te perquè respondre preguntes tan personals com les que es plantegen i que aquesta enquesta no té sentit per saber si es vol una residència. Si es demana directament a tots els grans si volen aquest centre tots diran que sí sense pensar-s'ho».

Gaià considera que sobren enquestes que no tenen una finalitat clara i fan falta passes fermes». Recorda que l'Ajuntament hauria de posar a disposició del Govern balear un solar perquè hi facin la residència tal com estava previst des de feia anys per tal que l'Executiu autonòmic posi els doblers per construir-la.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris