cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
23°

El 70% dels hotels ja és obert per endegar la temporada més primerenca

La patronal creu que l'illa acollirà 35.000 visites durant la Setmana Santa

Fonts de la patronal hotelera de Menorca (Ashome), consultades per Diari de Balears, han estimat que l'illa acollirà devers 35.000 visites de turistes estrangers durant les vacances de Setmana Santa.

La campanya del 2000 és la més primerenca que mai no ha viscut el sector a Menorca. Això és fruit de les combinacions del calendari, que han provocat que les festes de Setmana Santa s'hagin situat a les darreries d'abril. Alguns operadors turístics internacionals, per tant, han pensat que la decisió més estratègica seria avançar-se a començaments d'abril, i guanyar unes tres setmanes a les dates habituals d'obertura de la temporada. De fet, enguany no es produïa, a la vista del calendari, l'acostumat buit entre el llarg pont de Setmana Santa i l'inici de la campanya, que sempre se sol situar a finals d'abril.

La patronal té coneixement que el 70% de la planta hotelera menorquina romandrà oberta abans del proper cap de setmana. I que la resta, fins al cent per cent, ho farà abans d'acabar abril. En aquests moments l'ocupació pot arribar a situar-se al voltant del 60% de la capacitat. El secretari general d'Ashome, Joan Juanico, ha precisat, però, que «després d'això vindrà una caiguda d'un parell de setmanes, i devers el dia 10 de maig començarà una altra vegada la recuperació paulativa, per tal d'anar assolint els nivells propis de la temporada alta».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris