algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
16°

Denuncien l'estat d'abandó de l'antiga piscina de s'Aigo Dolça

La instal·lació pertany a l'Estat i Cort n'aprovà fa sis anys la recuperació

El grup municipal del PSM de Palma, a través del regidor Gabriel Barceló, ha denunciat l'estat d'abandonament de l'antiga piscina de s'Aigo Dolça, una instal·lació que va pertànyer al Club Natació Palma. Barceló i Sion Llabrés, de l'Associació de Veïns de Bellver-el Terreno, convidaren ahir els mitjans de comunicació a comprovar l'estat actual de la piscina, una de les primeres de 25 metres de llargària que es pogueren veure a Palma.

Per mor d'un embargament de béns, la piscina passà a mans de la Seguretat Social i ara n'és titular el Consell Superior d'Esports. És a dir, és de propietat pública. Gabriel Barceló recordà que el ple de l'Ajuntament aprovà, el 30 de juny de 1994, fa gairebé sis anys, una moció del PSM referida a la reclamació a l'Estat de la gestió de la piscina. La instal·lació no es limita a l'esmentada piscina, que disposa de graderies, sinó que també compta amb una pista de tennis i una edificació destinada a vestidors i oficines.

El regidor nacionalista lamentà que, malgrat l'aprovació d'aquella moció, l'any 1994, no s'hagi avançat gens en un possible ús i gestió de la piscina. El seu aspecte actual és realment lamentable: herbes, moixos, tota casta de deixalles (inclosos els inevitables matalassos) i les rajoles desfetes són la imatge que ara presenta la instal·lació. Pel que fa a l'edificació de vestidors i oficines, el seu aspecte és gairebé ruïnós. La pista de tennis no està en millors condicions.

Barceló indicà que «l'Ajuntament, entre 1994 i 1996, pogué argumentar que el color polític del Govern de l'Estat era diferent al de l'Ajuntament de Palma, però ja fa quatre anys que ambdues administracions estan regides pel mateix partit i, així i tot, aquesta circumstància suposadament favorable no ha servit de res».

A més a més, el regidor del PSM indicà que «el Pla General d'Ordenació Urbana té classificada la piscina i els seus elements dels voltants com a zona esportiva, però ni això ha actuat com a revulsiu perquè el govern municipal faci efectiva la seva recuperació. Cal recordar que, des de Portopí fins a Son Armadams, no existeix cap instal·lació esportiva».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris