cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
16°

Els veïns denuncien a Sanitat el mal funcionament de la depuradora

Els afectats recullen signatures pel poble perquè la demanda tingui més pes

Els propietaris de les finques properes a la depuradora de Pollença recullen signatures entre els veïns de la localitat perquè la Conselleria de Sanitat admeti a tràmit una denúncia referent al mal funcionament de la planta i, en conseqüència, «adopti les mesures oportunes a fi d'evitar el risc sanitari que representa l'abocament de les aigües residuals mal depurades al torrent de Sant Jordi».

Va ser el passat 31 de març quan la batlessa de l'Ajuntament de Pollença, Francisca Ramon, i el regidor de Medi Ambient, Biel Cerdà, conscients dels perjudicis que pateixen els propietaris de les finques veïnals a la depuradora, els citaren per explicar-los les futures inversions. Aquest fet, emperò, sembla no calmar eld ànims enfurismats dels propietaris afectats. Per això, ara, han repartit instàncies en els locals més cèntrics de Pollença perquè els veïns secundin amb la seva signatura aquestes denúncies.

En el text difòs, els veïns recorden que «des de fa quasi 20 anys estan patint les conseqüències del mal funcionament de la depuradora de Pollença. Aquesta depuradora aboca els afluents líquids que produeix al torrent de Sant Jordi, la qual cosa provoca molèsties per les males olors i proliferació de mosquits, així com la contaminació bacteriològica dels pous de la zona amb el conseqüent risc sanitari». També comenten que «el darrer episodi del mal funcionament d'aquesta depuradora el vàrem patir el passat dia 25 de març quan es va produir l'abocament d'aigües mal depurades al torrent». Després, demanen a Sanitat que adopti mesures.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris