cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
17°

Antoni Oliver, número quatre del PSM, farà de batle l'any 2001

El nacionalista substituirà Antoni Cànoves al mes d'agost

C. V. Son Servera.
El substitut de qui va ser, abans de la seva dimissió, el primer tinent de batle i candidat a la Batlia de l'Ajuntament de Son Servera a partir del proper mes d'agost del 2001, Antoni Cànoves (PSM), serà Antoni Oliver Salas, número quatre de la candidatura del PSM-EN.

Els darrers detalls envers la successió d'Antoni Cànoves s'acordaren en una reunió mantinguda entre l'agrupació nacionalista de Son Servera, la nit de dilluns passat, en la qual participà el secretari general del PSM, Mateu Morro.

La dimissió d'Antoni Cànoves dels seus càrrecs de primer tinent de batle, regidor, portaveu del grup municipal nacionalista i futur batle de Son Servera, el passat dia tres d'abril, es va produir per motius de salut.

Per la seva banda, Antoni Oliver Salas, de 50 anys i comerciant de professió, afirma que assumirà la seva responsabilitat «perquè així m'ho han demanat els meus companys de partit». No obstant això, Oliver ha volgut deixar ben clar que «quan vaig acceptar participar en la candidatura del PSM-EN ho vaig fer per donar suport a Antoni Cànoves. En cap moment no vaig pensar en la possibilitat d'haver d'assumir la Batlia de Son Servera».

Els altres regidors nacionalistes de l'Ajuntament serverí, Joan Torres i Miquel A. Villalonga, han estat a favor que Oliver assumeixi la primera tinència de batlia i a partir del mes d'agost, la titularitat de batle.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris