cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
22°

Els veïns de Felanitx estan atemorits davant els darrers incendis de cotxes

Als vespres no poden dormir i quan senten algun renou temen per les seves vides

Els veïns de Felanitx estan atemorits davant els darrers incendis de cotxes que s'han produït en el decurs de les darreres setmanes. El darrer va tenir lloc diumenge passat a les 23.30 hores al carrer Forats. Aquest darrer succés ha provocat pànic entre les veïns de la cantonada formada pels carrers Quatre Cantons, de s'Aigo, Horts i Forat. Els veïns d'aquests carrers expliquen que els costa poder dormir, que es desperten amb el més mínim renou que senten i que temen per les seves vides.

Aquests afirmen que estan desesperats, ja que «l'Ajuntament no soluciona el problema malgrat que sap ben cert qui són els culpables i aquests continuen cremant els cotxes», explica la veïna Margalida Carbonell. «El meu fill no vol dormir, cada dia em demana si hi ha foc», conta Petra Romero. El fet que ha acabat la paciència dels veïns va ser el darrer atac a un vehicle estacionat davant la pastisseria que regenta Margalida Carbonell, que dormia amb els seus fills de 7 i 2 anys. «Al forn tenim moltes capses de cartró i hi ha 4.000 litres de gasoil, podríem haver mort tots», va explicar aquesta mare de família.

Els veïns conten que varen guaitar i varen veure que el cotxe s'estava cremant, sabien que a l'interior de la casa dormien quatre persones, vàrem trucar a la porta i per telèfon i ningú no contestava. «Varen ser moments de pànic i angoixa, així que vaig sortir de ca meva (enfront de la pastisseria) i vaig tornar a entrar perquè les flamarades arribaven fins a la meva porta», narra la veïna Margalida Bordoy.

D'altra banda, els veïns del carrer Horts també estaven espantats, sobretot després que un Fiat Tipo, propietat de Miquel A. Binimelis, estàs declarat com a sinistre total a causa d'un altre incendi provocat. «Em vaig quedar al·lucinat, vaig arribar a les 23 hores i a les 23.30 el meu cotxe estava carbonitzat», apunta Binimelis. En aquest atac, la veïna Francesca Picó, de 80 anys, va haver de ser evacuada pels Bombers. «No sabia què passava, em varen treure del dormitori i em vaig endur un gran trastorn».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris