algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

El Tribunal Superior admet la denúncia contra Ramonell per falsificació i estafa

La Fiscalia demana sis anys de presó i inhabilitació per a l'exbatle i diputat del PP

El Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJB) ha admès a tràmit la denúncia formulada contra l'exbatle de Montuïri i actual diputat del PP, Joan Antoni Ramonell, per part dels grups de l'oposició en l'Ajuntament de Montuïri, PSM i PSOE, que acusaven Ramonell d'un presumpte delicte de falsificació de documents públics, així com d'un delicte continuat d'estafa.

La denúncia es va interposar l'any 1994, quan els grups de l'oposició varen detectar que l'Ajuntament pagava hores extres a una persona que no existia. Aquests fets varen ocórrer entre 1992 i 1993, quan la funcionària Catalina Vaquer Sampol va cobrar unes 600.000 pessetes en hores extraordinàries i es trobava en situació d'atur, i amb el nom fals d'Antònia Bosch Miralles.

Per totes aquestes circumstàncies, el mes d'octubre dl 1998, la Fiscalia de Balears demanava sis anys de presó per un presumpte delicte de falsificació de documents públics a l'exbatle Ramonell, perquè fou qui va ordenar aquests pagaments.

A més, la Fiscalia demanava la inhabilitació de càrrec públic durant el temps de condemna per un delicte continuat de falsificació, més una sanció de 500.000 pessetes, així com un mes d'arrestament major per un delicte continuat d'estafa.

Aquest cas es va instruir en el Jutjat número 4 de Manacor, i l'acusació va cursar els escrits que es varen presentar davant l'Audiència Provisional.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris