algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
23°

Sampol exigeix que Madrid traspassi les competències de la gestió aeroportuària

El vicepresident reclama una major implicació de l'Administració local i partits polítics

El vicepresident i conseller d'Economia, Pere Sampol, exigeix que el Govern central «traspassi les competències de la gestió aeroportuària a les Illes Balears», tot i que es dóna per satisfet «si les administracions públiques no perden el cinquanta per cent de la propietat dels aeroports» si Madrid fa realitat la seva proposta de privatitzar la xarxa d'aeròdroms espanyols en bloc en una sola empresa.

A més a més, el vicepresident reclamà una major implicació dels consells insulars, ajuntaments i partits polítics, a través d'un acord parlamentari, a l'hora d'exigir la descentralització de la gestió aeroportuària. Aquestes declaracions foren realitzades un cop acabada la reunió, que tingué lloc ahir a Palma a les instal·lacions de la Cambra de Comerç, entre representants de l'Executiu balear i de l'empresariat illenc, que tenia com a objectiu cercar una unificació de criteris per exigir a Madrid la descentralització de la gestió aeroportuària de manera conjunta.

En aquest línia, Pere Sampol va anunciar que la segona setmana de maig s'aprovarà el «document definitiu de màxims» que es presentarà al Govern Aznar per reclamar la gestió descentralitzada dels aeroports balears, i va desitjar que fos acceptada per tots els agents econòmics i institucions públiques que haurien de participar en la futura gestió. Una vegada finalitzat aquest encontre en la Cambra de Comerç, s'hi personà el president del PP, Jaume Matas, per ser informat per part del president d'aquesta institució, Miquel Lladó, de quina és la iniciativa que volen lliurar a Madrid.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris