algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

L'exdirector de Menorca Bit és soci d'Adán a Máster de Inversiones

Bernat Fortuny fou també director general d'Indústria del Govern balear

Enric Adán Acapte és soci a Máster de Inversiones Turísticas de Bernat Fortuny Sintes, director de Menorca Bit amb el Govern de Jaume Matas.La carrera d'aquest polític menorquí arribà al seu punt culminant quan fou director general d'Indústria amb els consellers Cristòfol Triay i Guillem Camps. Deixà aquest càrrec arran de la remodelació conseqüència de la dimissió de Cristòfol Soler i d'allà passà a dirigir l'Escola d'Hoteleria. Posteriorment fou nomenat director de Menorca Bit.

El 29 de febrer d'enguany, quan el seu soci Enric Adán era encara conseller delegat de Bitel, participà a Bitec, un esdeveniment organitzat pel servidor semipúblic. Ni el seu nom ni l'empresa que representa, Máster de Inversiones Turísticas, apareixien en el programa oficial al costat de les grans empreses del sector, Sun, Panda, Telefònica, etc. Segons Fortuny, la relació societària que l'uneix amb Adán data de començaments de l'any 2000. En el currículum polític i empresarial de Bernat Fortuny Sintes consta la presència a Foment Industrial, a Fires i Congressos de les Balears i a Isba S.G.R.

Pel que fa referència al negoci que vincula Máster amb Equiof 97, l'empresa que va rebre un crèdit de 35 milions de Bitel, Fortuny ha declarat a Diari de Balears que només en té constància, ja que la seva incorporació al negoci d'Adán és posterior a l'època en la qual es va signar el contracte. Segons ha pogut saber Diari de Balears, la feina que va realitzar Equiof 97 per al Govern de Jaume Matas va ser el manteniment dels repetidors públics a Menorca i a Eivissa i Formentera.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris