algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
22°

Els veïns denuncien el pèssim estat en què es troben les voravies de la ciutat

L'Ajuntament està disposat a invertir 200 milions de pessetes a adobar els carrers

El pèssim estat en què estan moltes voravies dels carrers d'Inca fa que els veïns se'n queixin constantment a l'Ajuntament. De fet, la setmana passada una dona que té un comerç al carrer Ramon Llull va caure i es va trencar un braç. La caiguda es va produir quan la dona circulava per una de les voravies del carrer esmentat i va ensopegar. En el mateix lloc l'amo en Guillem Far, el socialista centenari d'Inca, també va caure, encara que afortunadament no es va fer mal.

El fet és que la voravia del carrer Ramon Llull no és l'única que es troba espenyada: moltes d'altres tenen desnivells, clots i a més quan plou i es mullen és fàcil patinar-hi. Cal dir que, segons Bartomeu Seguí, regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament, la reforma de les voravies del carrer Ramon Llull està adjudicada i, de fet, l'obra ja hauria d'estar feta. El que passa és que l'empresa n'ha ajornat el començament. Però, segons va dir Seguí, l'obra es podria començar la setmana que ve.

Tant Seguí con el batle d'Inca, Pere Rotger, reconeixen que és ben necessari fer obres per millorar les voravies de la ciutat. Precisament per aquest motiu, Urbanisme disposa d'uns 60 milions de pessetes per invertir. El regidor d'Urbanisme va explicar que en alguns dels carrers més estrets d'Inca, es llevaran les voravies perquè faci la sensació de més amplitud. En alguns casos s'instal·laran fitons per delimitar el carrer, i en altres casos no s'hi posarà res.

Seguí digué que té previst invertir uns 200 milions de pessetes per, a més d'adobar voravies, emprendre obres integrals d'alguns carrers. Les reformes inclourien asfaltar de nou.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris