algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Els animals foren l'atracció de la Fira

La gent de l'escola d'adults exposaren els seus treballs a la mostra d'artesania

El sol va lluir a la Fira, on tota la gent del poble i molta de fora vila sortiren a comprar i gaudir de tot el que se'ls oferia. El conseller de Presidència, Antoni Garcias, va arribar d'hora a Santa Margalida, on les autoritats locals, amb el batle Antoni del Olmo al capdavant, el reberen. Tot seguit la banda municipal va oferir unes peces musicals.

Les autoritats gaudiren d'un bon àpat de frit de mè per començar així la volta per la Fira amb la panxa ben plena. Aquest berenar va donar la sortida a la presència dels polítics a la festa, malgrat que la gent ja feia unes hores que voltava pels carrers de Santa Margalida.

La doma vaquera, al voltant del migdia, fou el lloc d'encontre de gran part de les persones que hi havia al poble. Els cavallistes mostraren sorprenents exercicis que arrabassaren molts aplaudiments de tot el públic. Devora del corral en el qual es desenvolupà l'acte, hi havia la mostra d'animals: cabres, ovelles, cavalls i, fins i tot, un llac artificial amb ànnecs. Però el que més va agradar als més petits fou l'oportunitat que tingueren de poder colcar damunt els ponis.

Els comerços del poble també gaudiren d'un espai dins la Fira. Cadascú que volgué va tenir unes casetes blanques de ratlles vermelles que havia comprat l'Ajuntament per a l'ocasió.

L'artesania també tingué el seu lloc. Nombrosos artistes varen poder mostrar tot el que són capaços de fer, fins i tot hi havia un gerrer que feia peces de fang davant de tothom. El més curiós fou que, devora els tradicionals siurells, hi havia figures d'un famós personatge dels dibuixos animats japonesos que estan ara tan de moda.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris