algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
16°

Un pare i el seu fill propinen una brutal pallissa a un home de 64 anys a Palma

El presumpte motiu va ser un malentès en la contractació laboral dels agressors

Emilio F.P., de 56 anys, i el seu fill Emilio José F.T., de 24, varen ser detinguts per una patrulla del MIP E del Cos Nacional de Policia com a presumptes autors d'una brutal agressió a un veí de Palma de 64 anys.

Segons informà un portaveu del 091, els fets tingueren lloc el migdia de dimecres de la setmana passada, devers les dues, a la plaça de l'Arc de la Mercè. Segons sembla, l'agredit anava a entrar a ca seva des del carrer i al portal es trobà amb un dels detinguts, el jove, que sense més dilació començà a copejar-lo repetides vegades al cap. Com a conseqüència de l'agressió l'home començà a sagnar per la boca i pel nas. Poc després l'agredit va ser assistit per una patrulla del 091, que vista la gravetat de les ferides decidí traslladar-lo a un centre hospitalari, on va ser atès per un metge.

Per la seva banda, la patrulla policíaca començà a investigar els fets. Es posà en contacte amb l'esposa de l'agredit, que va explicar que en dies anteriors un jove s'havia deixat caure per ca seva demanant pel seu marit. Segons va informar la dona, el jove li comunicà que volia localitzar el seu marit per solucionar un problema urgent que li havia sorgit.

La dona facilità les característiques físiques d'aquest jove als agents, com també les d'un altre home que l'acompanyava. Segons sembla, els darrers dies havien estat rondant per la zona cridant la seva atenció.

Els dos homes eren detinguts poc després, un cop que els agents varen interrogar l'agredit, que els facilità el nom dels arrestats, com també els motius de la pallissa. Ambdós varen ser traslladats a les dependències policíaques i passaren a disposició judicial.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris